Inschrijven en tarieven

De inschrijving voor alle onderdelen van de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht zijn inmiddels geopend.
Heerlijk wandelen tijdens de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht door de afwisselende route tussen Amsterdam en Zaandam. Naast prachtige routes is er natuurlijk ook héél veel gezelligheid en word je onderweg ook verzorgd met eten en heerlijke lekkernijen.

10, 20, 27 en 42 km

Inschrijving geopend


Reguliere inschrijving

Schrijf je in!

Business Walk 

Inschrijven


Business Walk 

Inschrijven
Wandel voor Pink Ribbon

Schrijf je in!

Wandel voor Pink Ribbon

Schrijf je in!

Tarieven

10 km€ 15,-
20 km€ 17,50
27 km€ 18,50
42 km€ 20,00
Businessteam 10 km € 240,- (excl. BTW)
Businessteam 20 km
€ 280,- (excl. BTW)
Businessteam 27 km
€ 300,- (excl. BTW)
Businessteam 42 km
€ 325,- (excl. BTW)
Afwisselende route van Amsterdam naar Zaandam
Eén van de gezelligste ééndaagse wandelevenementen van Nederland
10 - 20 - 27 of 42 km 
Voel je fit én energieker door lekker te wandelen
Geschikt voor elk niveau

Extra te bestellen

Wandelshirt

Meer informatie


Wandelshirt

Meer informatieLe Champion lidmaatschap

Meer informatie

Le Champion lidmaatschap

Meer informatieSteun ons goede doel Pink Ribbon

Meer informatie

Steun ons goede doel Pink Ribbon

Meer informatie
Doneer aan Pink Ribbon
Wandel mee voor borstkankeronderzoek. Het officiële goede doel van de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht is Pink Ribbon. In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen de diagnose borstkanker. Ondanks dat de behandelingen steeds beter worden, overlijden er in ons land jaarlijks nog meer dan 3.000 mensen aan de gevolgen van de ziekte. Daarom is meer onderzoek nog steeds hard nodig. 
 
Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht geeft alle deelnemers de mogelijkheid om bij inschrijving een vrijwillige donatie te doen aan Pink Ribbon. Met jouw donatie steun je borstkankeronderzoek. Ook kun je een gratis startnummer krijgen als je je laat sponsoren. Zo draag je bij met elke stap die je zet.
Medaille
Bij de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht ontvang je na afloop een mooie medaille als herinnering aan je prestatie. Om deze herinneringsmedaille een extra persoonlijk karakter te geven, bieden wij de mogelijkheid om je medaille te personaliseren door middel van een gegraveerd plaatje met daarop jouw naam en afstand.

Bestel deze unieke extra service bij jouw inschrijving en je ontvangt snel na de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht jouw persoonlijke gegraveerde medaille inleg, die precies in de medaille past. Je betaalt dan slechts € 6,50 (incl. verzendkosten). Ben je al ingeschreven, maar wil je de medaille inleg alsnog bestellen? Dan kun je een nabestelling plaatsen.
Pendelbussen
Na jouw finish in het Dam tot Dam Park kun je gebruik maken van de gratis pendelbussen naar Station Zaandam CS. Je kunt opstappen op de Schepenlaan, volg hiervoor de borden vanaf het Dam tot Dam Park. De bussen rijden tot 17.00 uur.