Inschrijven en tarieven

Op zaterdag 16 september vindt de 19e editie van de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht plaats! Wegens het business succes van de Dam tot Damloop introduceren komende editie de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht Business Walk. Hét wandelevenement waar jij samen met je collega's of je wandelvrienden een gezellige wandeldag kunt beleven. Train samen voor 10, 20, 27 of 42 km van Amsterdam naar Zaandam. 
#degezelligste

Inschrijven

Businessteam 10 km
€ 225,- (excl. BTW)

Uitverkocht
Businessteam 20 km
€ 280,- (excl. BTW)

Uitverkocht
Businessteam 27 km
€ 300,- (excl. BTW)

Uitverkocht
Businessteam 42 km
€ 325,- (excl. BTW)

Uitverkocht
Informatie over betaling per factuur
Klik in het inschrijfformulier bij het tabblad 'betaling' (onder de gegevens die je hebt ingevuld) het vinkje 'factuuradres opgeven' aan. Vul hier alle gegevens in die op de factuur gewenst zijn. Druk vervolgens op de groene button 'betaal' Je kunt nu kiezen voor de optie 'Bank transfer'. Vul hier het e-mailadres in waar de betaallink naar toe gestuurd moet worden. In deze e-mail staat ook voor wanneer je de betaling voldaan moet hebben, om de startbewijzen definitief af te nemen.

Staffelkorting

Schrijven jullie meer teams in, dan belonen we dat met extra korting. De staffelkorting geldt ook wanneer één bedrijf meerdere teams voor verschillende categorieën en afstanden inschrijft.
Bij afname van 5 t/m 9 teams = 5% korting
Bij afname van 10 t/m 14 teams = 10% korting
Bij afname van 15 teams of meer = 15% korting

Goed geregeld met het businesspakket

Met het businesspakket is alles van start tot finish goed geregeld. En dit pakket biedt een aantal voordelen. Zo krijg je 10 stempelkaarten voor jouw team, een teamfoto en exclusief toegang tot de businessfaciliteiten op de Dam. Ontdek alle extra's en schrijf jouw team nu in voor de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht! 
10 stempelkaarten voor jouw team
Medaille
Teamfoto
Proosten na afloop in het Dam tot Dam Park