Bereikbaarheid

De start van de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht is verspreid over een tweetal locaties. De 20, 27 en 42 km starten op de Dam in Amsterdam en de 10 km start in het Dam tot Dam Park in Zaandam. Alle afstanden finishen in het Dam tot Dam Park in Zaandam. De Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, pendelbussen en met de auto. Onze duurzame voorkeur heeft dat je met het Openbaar vervoer reist. 

Pendelbussen

Na jouw finish in het Dam tot Dam Park kun je gebruik maken van de gratis pendelbussen naar Station Zaandam CS. Je kunt opstappen op de Schepenlaan, volg hiervoor de borden vanaf het Dam tot Dam Park. De bussen rijden tot 17.00 uur.

Openbaar vervoer

De start van de 20, 27 en 42 km op de Dam in Amsterdam is vlakbij Amsterdam Centraal. De start van de 10 km ligt op twee kilometer wandelen vanaf NS-Station Zaandam. Het heeft onze duurzame voorkeur dat je reist met het Openbaar vervoer. Ga wel voorbereid op pad, aangezien in het weekend regelmatig wordt gewerkt aan het spoor. 

Meer informatie over de dienstregelingen van het Openbaar Vervoer is te vinden op:

Parkeren

Reis je toch met de auto, dan moet je rekening houden met een beperkt aantal (betaalde) parkeerplaatsen. In dit geval kun je het beste gebruik maken van de onderstaande P+R-locaties (of een P+R bij jou in de buurt), waarvandaan je op de trein kunt overstappen naar NS-station Zaandam en Amsterdam CS.

P+R ArenA:
(circa 6.000 plaatsen, geschikt als je uit het Zuiden, Zuidwesten en Oosten van Nederland komt).
Kijk voor de voorwaarden op www.amsterdam.nl

P+R Amsterdam Sloterdijk:
(circa 250 plaatsen, geschikt als je uit het Westen van Nederland komt).
Kijk voor de voorwaarden op www.amsterdam.nl

Parkeren Zaandam (Q-park):
Hermitage (1506 TX Zaandam) 900 parkeerplaatsen
Rozenhof (Zilverpadsteeg 1506 BE Zaandam) 400 parkeerplaatsen
Tarieven en meer informatie vind je op www.q-park.nl.

Touringcars

Organiseer je zelf een busreis naar de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht? Stuur ons dan een e-mail. Je ontvangt dan drie dagen voor het evenement per e-mail alle informatie, die je nodig hebt om bij het evenement te komen en eventueel te parkeren.