Wandelshirt

Wil jij in stijl over de finish komen en iedereen laten zien dat jij erbij was tijdens de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht 2021? Bestel het speciale wandelshirt bij je inschrijving.

Rechts zie je het wandelshirt van de editie in 2019. Zodra het wandelshirt van 2021 er is, zal deze hier te vinden zijn!

Voor de Dam tot Dam Wandeltocht is er een origineel wandelshirt ontworpen. Het betreft een technisch shirt, dat niet vochtig wordt door de ademende werking. Je kunt het shirt voor slechts € 12,50 per stuk incl. BTW bestellen bij inschrijving. Je kunt kiezen uit een getailleerd damesmodel (S t/m XXL) of een herenmodel (S t/m XXL).

Onderstaand zie je het nieuwe shirt, een technische variant die niet vochtig wordt door de ademende werking. Je kunt het shirt voor slechts € 12,50 per stuk incl. BTW bestellen bij inschrijving. Je kunt kiezen uit een getailleerd damesmodel (S t/m XXL) of een herenmodel (S t/m XXL).
Wanneer je bij inschrijving een Wandelshirt hebt besteld, dan kun je deze op zaterdag 19 september op vertoon van de bon afhalen bij de start op de Dam in Amsterdam of bij de finish in het Dam tot Dam Park in Zaandam.
Zolang de voorraad strekt zijn er op de dag zelf bij de start en finish ook nog Dam tot Dam Wandelshirts te koop voor € 15,00 per stuk incl. BTW.
Maten
Je kunt kiezen uit de verschillende maten:
Dames – S/36, M/38, L/40, XL/42 en XXL/44
Heren – S, M, L, XL en XXL
Vrouwenshirt


Herenshirt