Goede doel

Le Champion stimuleert het wandelen voor het goede doel. Bij de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht is het daarom voor iedere deelnemer mogelijk zich in te zetten voor het goede doel. Je wandelt dan niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander!

Wandel mee voor borstkankeronderzoek. Het officiële goede doel van de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht is Pink Ribbon. Jaarlijks krijgen meer dan 17.000 mensen, waaronder gemiddeld 118 mannen, de diagnose borstkanker.
1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. We halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken.

Maar dat kunnen we niet zonder jou. Want of je nu meeloopt tijdens de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht of in de webshop van Pink Ribbon de Pink Ribbon armband bestelt, je steunt ons en alle vrouwen met borstkanker enorm. Samen bereiken we meer. Samen staan we zij aan zij tegen borstkanker.
Inschrijven via Pink Ribbon
Als je je via Pink Ribbon inschrijft, krijg je jouw eigen sponsorpagina. Hiermee haal je heel gemakkelijk geld op voor belangrijk borstkankeronderzoek.

Inschrijven via Pink Ribbon
Maak een actiepagina aan
Heb je al een startbewijs en wil je sponsorgeld ophalen voor Pink Ribbon? Maak dan een actiepagina aan via onderstaande button. Uiteraard steunt Pink Ribbon jou in het ophalen van donaties, met tips en tricks.

Ik maak een actiepagina
Vrijwillige donatie aan Pink Ribbon
Bij online inschrijving kunnen alle individuele deelnemers een vrijwillige bijdrage leveren aan Pink Ribbon. In het inschrijfformulier krijg je automatisch deze optie te zien. Door Pink Ribbon te steunen met een donatie, zorg je ervoor dat er meer borstkankeronderzoek gefinancierd kan worden. Help je ook mee?

Doneer aan Pink Ribbon
Indira Balgobind, brandmanager Pink Ribbon en wandelliefhebber: “Het is super dat een groot evenement als de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht zich wederom inzet om borstkanker onder de aandacht te brengen. Het is en blijft een vreselijke ziekte die jaarlijks in Nederland meer dan 17.000 mensen treft. Door alle deelnemers de optie te geven om een vrijwillige donatie te doen of om op ons actieplatform een sponsorpagina te maken wordt er bijgedragen aan belangrijk onderzoek op het gebied van borstkanker. Daar zijn we hartstikke dankbaar voor.