Vandaag start de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht Thuiseditie

Dit weekend trekken 1.595 wandelaars hun wandelschoenen aan om de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht Thuiseditie te volbrengen. Na het afgelasten van de 18e editie van de wandeltocht kwam Le Champion met een alternatief, zodat er in het weekend van 19 en 20 september alsnog gewandeld kan worden! Bij inschrijving konden wandelaars kiezen uit een van de vier originele afstanden van de wandeltocht: 10, 20, 27 of 42 km. Na het volbrengen van deze prachtige prestatie krijgen zij de unieke medaille thuisgestuurd.

Via de nieuwe Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht-app kunnen wandelaars deelnemen aan de thuiseditie. Deze app bevat livetracking, leuke tips, lekkere wandelrecepten en een selfietool waarmee de wandelprestatie vastgelegd kan worden. In heel Nederland wordt dit weekend de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht Thuiseditie gewandeld: van Landgraaf tot Twisk en van Twello tot Middelburg! De 10 en 20 km zijn de meeste populaire afstanden van de thuiseditie, maar ook 45 wandelaars gaan de uitdaging van 42 km aan.
Namens Le Champion en Pink Ribbon wensen wij alle wandelaars van deze unieke thuiseditie heel veel succes en wandelplezier!

19-09-2020