Sponsors stellen zich voor

Provincie Noord-Holland

De Provincie Noord-Holland wenst alle wandelaars veel succes! Naast de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht, sponsort de provincie ook de Dam tot Damloop en Saxo Bank Dam tot Dam FietsClassic. Met in totaal 87.000 deelnemers is dit hét sportweekend van het jaar in Noord-Holland.

De provincie Noord-Holland zet zich in voor duurzame economie, ruimtelijk ontwikkeling en waterbeheer; een vitaal platteland; behoud van de natuur en ontwikkeling van nieuwe natuurgebieden; regionale bereikbaarheid en openbaar vervoer; voldoende werkgelegenheid; behoud en beheer van cultureel erfgoed en monumentenzorg. De provincie Noord-Holland maakt hiervoor beleid en verstrekt subsidies en vergunningen. Omdat evenementen belangrijk zijn voor de regionale economie en sociale cohesie maakt de provincie ook in 2021 extra sponsorgelden vrij.

AngioDynamics


AngioDynamics met zijn ontwrichtende en innovatieve medische apparaten, komt tegemoet aan onvervulde behoeften van patiënten door de zorgstandaard voor chronische en acute ziektetoestanden in de vasculaire, perifere vasculaire en oncologische geneeskunde te verhogen. De die zij maken apparaten bieden zorgprofessionals over de hele wereld de essentiële hulpmiddelen die ze nodig hebben om hoogwaardige patiëntenzorg te leveren en de patiëntresultaten te verbeteren.

Meer informatie

Albert Heijn


Elke dag zit boordevol keuzes. Over wat we vanavond eten en of we vandaag wèl gaan sporten. Maak je voor jezelf de juiste keuzes, dan zit je lekkerder in je vel. En dan kun je de hele wereld aan!
 
Albert Heijn gelooft dat een gezonde(re) leefstijl begint bij gezonde voeding. Ook voldoende bewegen is hierbij belangrijk. Daarom zijn wij sponsor van de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht. Als fan van dit sportieve lokale initiatief sponsoren wij de deelname van ruim 2.000 collega’s (ook Dam tot Damloop en Saxo Dam tot Dam FietsClassic) en delen wij op dit sportevent samen met onze leveranciers gezonde producten uit, zoals snoeptomaatjes en appels.
 
Albert Heijn wenst alle deelnemers alvast hele sportieve dagen toe op zaterdag 16 en zondag 17 september!

Albert Heijn