Sponsors stellen zich voor

Provincie Noord-Holland

De Provincie Noord-Holland wenst alle wandelaars veel succes! Naast de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht, sponsort de provincie ook de Dam tot Damloop en Saxo Bank Dam tot Dam FietsClassic. Met in totaal 87.000 deelnemers is dit hét sportweekend van het jaar in Noord-Holland.

De provincie Noord-Holland zet zich in voor duurzame economie, ruimtelijk ontwikkeling en waterbeheer; een vitaal platteland; behoud van de natuur en ontwikkeling van nieuwe natuurgebieden; regionale bereikbaarheid en openbaar vervoer; voldoende werkgelegenheid; behoud en beheer van cultureel erfgoed en monumentenzorg. De provincie Noord-Holland maakt hiervoor beleid en verstrekt subsidies en vergunningen. Omdat evenementen belangrijk zijn voor de regionale economie en sociale cohesie maakt de provincie ook in 2021 extra sponsorgelden vrij.

AngioDynamics


AngioDynamics met zijn ontwrichtende en innovatieve medische apparaten, komt tegemoet aan onvervulde behoeften van patiënten door de zorgstandaard voor chronische en acute ziektetoestanden in de vasculaire, perifere vasculaire en oncologische geneeskunde te verhogen. De die zij maken apparaten bieden zorgprofessionals over de hele wereld de essentiële hulpmiddelen die ze nodig hebben om hoogwaardige patiëntenzorg te leveren en de patiëntresultaten te verbeteren.

Meer informatie

Albert Heijn

Elke dag zit boordevol keuzes. Over wat we vanavond eten bijvoorbeeld, en of we dat samen kunnen doen. En dat we vandaag wèl gaan sporten. Nee, nu echt! Wie voor zichzelf de juiste keuzes maakt, zit lekker in z’n vel. En dan kun je de hele wereld aan, alles uit het leven halen. Albert Heijn heeft een passie voor het leveren van heerlijk eten en vindt de gezondheid van zowel klanten als medewerkers heel belangrijk.
 
Lekker in je vel zitten begint bij beter eten, maar ook bewegen is ontzettend belangrijk. Wij snappen dat. Als oer-Zaans bedrijf zijn wij sponsor van de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht en dragen op deze manier graag bij aan een gezonde, sociale en duurzame samenleving. Als sponsor van dit sportieve lokale initiatief sponsoren wij jaarlijks de deelname van ruim 2000 medewerkers en daarnaast samen met onze leveranciers duizenden gezonde producten, zoals snoeptomaatjes en appels.

Albert Heijn