• Nieuws
  • Aanmelding #degezelligste

Aanmelding #degezelligste

#degezelligste

De Dam tot Dam Wandeltocht is hét leukste eendaagse wandelfeestje van Nederland met ongeveer 16.000 wandelaars aan de start.En wij zijn op zoek naar #degezelligste wandelgroep van deze 17e editie op 21 september. Waarom? Omdat we het leuk vinden om de verhalen achter onze wandelaars te leren kennen. Maak deze editie nóg feestelijker en bekroon jouw team als de gezelligste! De eerste motivaties stromen al binnen en wij hebben een paar vragen mogen stellen aan de BuurvrouwenOnTour.

Wie zijn jullie en waar kennen jullie elkaar van?
Wij zijn zes buurvrouwen die regelmatig samen op pad gaan. We noemen onszelf dan ook de ´BuurvrouwenOnTour´. We gaan graag samen naar wandelevenementen, party’s of hebben wel eens een gezellig shopdagje.

Zijn jullie fanatieke wandelaars en doen jullie vaker aan evenementen mee?
We wandelen alle zes best fanatiek. Dit doen we natuurlijk vaak samen, maar ook individueel. We doen ook vaker mee met evenementen, vorig jaar hebben we mee gewandeld tijdens de Dam tot Dam Wandeltocht.

Wandelen jullie altijd in een groepje?
Niet altijd, maar met speciale loopjes zéker wel. Dit zijn dan wandelevenementen zoals de Dam tot Dam Wandeltocht. Dit is een jaarlijkse traditie aan het worden voor ons en hopelijk kunnen we ons groepje de gezelligste noemen!

Wat vinden jullie zo leuk aan de Dam tot Dam Wandeltocht en waarom doen jullie mee?
We vinden de Dam tot Dam Wandeltocht waanzinnig gezellig. Als we van Zaandam naar Amsterdam wandelen, voelt elke stap als een feestje, en daar houden wij natuurlijk wel van 🙂 .

Hoeveel edities hebben jullie deelgenomen?
Dit wordt pas de tweede keer dat we mee wandelen, maar we willen dit evenement een traditie laten worden voor ons groepje en wat is dan mooier om als de gezelligste groep te wandelen?

Waarom zijn jullie de gezelligste groep?
Omdat wij dansend en swingend de finish halen! We doen lekker gek. Zingen, dansen, socializen. Niks is ons te gek. En omdat we inmiddels overal al gespot worden door de gave foto die gemaakt is door jullie!

Waarom zou je andere wandelaars aanraden om deel te nemen aan de Dam tot Dam Wandeltocht?
Als je van wandelen en gezelligheid houdt: meedoen! Het is één groot wandelfeest om samen met andere mensen van Amsterdam naar Zaandam te swingen. De omgeving en sfeer is echt genieten.

Denk jij dat jouw wandelgroep net zo leuk is als dit team? Doe dan ook gezellig mee met #degezelligste en stuur dan jouw motivatie naar communicatie@lechampion.nl en vertel waarom jullie de gezelligste groep zijn. De winnaars zullen tijdens het finishfeest in het Dam tot Dam-Park gehuldigd worden.